Robotmaaier vanaf 2500 m2 - Gardant

Robotmaaier vanaf 2.500 m2

Heeft u een extra groot gazon van 2.500 m2 tot 5.000 m2? Dit is geen enkel probleem voor de Stihl 632P of 632PC. Dit zijn de beste robotmaaiers voor grote gazons. De robots zijn uitgerust met diverse sensoren om het maaien eenvoudiger te maken.
Het gras wordt standaard tussen de 20 en 80 mm hoogte gehouden afhankelijk van uw eigen instellingen. Het afstellen van de robot doet u eenvoudig zelf via het bedienpaneel of een app. U geeft hiermee precies aan wanneer het gras gemaaid wordt en op welke tijdstippen.
De robot is volledig automatisch en regelt alles zelf. Zo laadt hij zichzelf op bij het basisstation waaruit hij vertrekt om het gras te maaien. Na afloop keert hij weer netjes terug. Bij de installatie geeft u met begrenzingsdraad eenvoudig aan waar uw gazon ligt. Zo weet de robotmaaier precies waar hij moet maaien.
U hoeft het gemaaide gras na afloop ook niet meer op te ruimen. De robot recyclet automatisch het gras tot bemesting en bemest het gras ermee. Zo wordt uw gazon automatisch volledig verzorgd met één van de beste robotmaaiers van dit moment.
De robot is uiteraard ook voorzien van diverse sensoren zoals een anti diefstal, regen, optil, val en heuvel detectie. Hierdoor weet de robot alles over uw gazon en tuin. Daarnaast detecteert hij voorwerpen en huisdieren en gaat hij hier netjes omheen. Dankzij een ingebouwde GPS sensor (bij de Stihl 632PC) weet u ook precies waar uw maaier zich bevind.
Heeft u uitzonderlijk hoog gras? Dan kan de robotmaaier een turbo modus gebruiken. Hiermee wordt zelfs het hoogste gras weer netjes kort gemaaid. Daarna zal de robot automatisch uw gazon in de perfecte staat onderhouden.

Plan een demo >>