Robotmaaier vanaf 1000 m2 - Gardant

Robotmaaier vanaf 1.000 m2

Heeft u een gazon van 1.000 m2 tot 2.500 m2? Dan zijn de Stihl iMow RMI 522C of 632/632C de beste robotmaaiers. Deze robotmaaiers zijn speciaal ontwikkeld voor grote tuinen en zijn het beste wat er verkrijgbaar is in deze klasse. De robots zijn volledig geautomatiseerd en vertrekken zelfstandig uit het laadstation. Met een speciale begrenzingsdraad geeft u eenmalig aan waar het gazon ligt en de robotmaaier doet de rest. De robots zijn voorzien van diverse sensoren zoals til, regen en diefstal sensoren.
Via het bedienpaneel of een speciale app (bij de RMI 632C) kan u de robot bedienen en instellen. Dit hoeft u slechts eenmaal te doen en daarna gaat de robot volledig zelfstandig aan de slag. De vlijmscherpe messen zorgen ervoor dat uw gazon altijd netjes kort blijft. Dankzij een speciale recycling methode (mulching) wordt het gras versnipperd en direct als bemesting gebruikt. U hoeft het gras dus niet meer achter de grasmaaier op te ruimen.
Dankzij de Stihl RMI 632 onderhoudt uw gazon zichzelf. Het gras is in een uitstekende staat doordat oud gras gerecycled wordt en nieuw gras kort gehouden wordt. U hoeft zelf geen grasresten meer op te ruimen en uw tuin wordt netjes onderhouden. Dit bespaart u veel tijd! Qua prijs-kwaliteit zijn de Stihl RMI 632 of 632C het beste wat er op de markt verkrijgbaar is voor tuinen vanaf 1.000 m2. Twijfel dus niet en laat uw gazon zichzelf onderhouden met een van deze prachtige robotmaaiers.

Plan een demo >>