Gazon onderhoud - Gardant

De beste meststof voor jouw gazon!

Ben je op zoek naar de beste professionele meststof-formule voor een diepgroen gazon? Een bemesting met DCM Meststof Vital-Green Gazon geeft een verbluffend resultaat. Deze evenwichtige gazonmeststof bevat een unieke combinatie van bestanddelen die zorgt voor een directe en langdurige werking. Samen met ijzer en het extra magnesium zorgt DCM Meststof Vital-Green Gazon voor een onmiddellijke en intense groenkleuring die het gazon een diepgroene kleur bezorgt gedurende 100 dagen.

Dat een bemesting met DCM Meststof Vital – Green Gazon een prachtig resultaat oplevert, is al veelvuldig getest en bewezen. De professionele formule wordt namelijk ook gebruikt door greenkeepers op golfterreinen en terreinverzorgers van voetbalvelden, maar ook tuinaanleggers zijn enorm tevreden van het prachtige resultaat. Bovendien is 1 zak goed voor 500 m², ideaal dus voor grote gazons!

Door de unieke MINIGRAN® TECHNOLOGY bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling. Deze kleine en stof-arme korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden en vallen diep in de grasmat voor een egale groei en een perfect resultaat.

Wilt nu nog meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.